Plutselig ser du to streker på graviditetstesten.. og verden endrer seg fullstendig!
Dette er det du har lengtet etter, og planleggingen for fremtiden er hovedgeskjeften din nå..

«Ta vare på deg selv!» «Bruk tiden til å slappe av!» «Kos deg og nyt tilværelsen!» ..

Dette får vi beskjed om av både familie, venner og helsestasjon.
Alle babyblader i universet ligger på stuebordet ditt, utstyrsbutikkene er rekognosert med falkeblikk, og alle forbrukertester er lest og notert..

Du får beskjed om alt du ikke skal gjøre, hva du ikke skal drikke og spise osv.. og tenker økologi, renhet og sunnhet , for nå handler det ikke bare om deg selv lenger..

Når det gjelder mat og drikke er det grei skuring for hva du skal og ikke skal gjøre, men når det gjelder hvordan du skal behandle og beskytte kroppen din – og ikke minst – hva du skal pleie den lilles kropp med – er det litt mindre info om.

Det kan være forvirrende og fortvilende å måtte rote og surre rundt i den verden.. akkurat som om du ikke hadde nok å tenke nå nå..

Love Boo er en serie produkter, spesielt laget for mammaer og barn. De har brukt det beste av naturlige ingredienser, og lager hudpleieprodukter som behandler, pleier og gjør at selv den mest stresspåvirkede huden kjennes ekstra velpleid ut. Det finnes ingen parabener, sulfater, TEA, petrokjemiske stoffer, syntetiske farger eller DEA.

Hva skal så en vordende mamma tenke på?

Super Stretchy Miracle Oil – inneholder arganolje og pasjonsblomstolje som forbedrer smidigheten i huden, strammer opp og gir næring. Den dufter deilig av ingefær, peppermynte og sitron. Dette produktet er perfekt til forebygging av strekkmerker og å beskytte den tørre huden som man kan få.

Perineum Massage Oil – jordmødre anbefaler at man smører bekkenbunnen med perineumolje i minst de 6 siste ukene av svangerskapet. Dette for å skape smidighet og tøyelighet i dette området som en forberedelse til fødselen.

Silky Soft Body Wash og Splendidly Soothing Bath Soak – er vidunderlige badeprodukter som dufter nydelig og holder huden smidig og supermyk. Å senke kroppen i et varmt og deilig bad – som også dufter godt – hjelper til å slappe av og løse opp trøtte, verkende muskler i kroppen.

Bosom Buddy – alle bryster trenger en aldri så liten oppstrammende behandling, og i hvert fall når man er gravid. Denne hjelper til å stramme opp huden og forbereder den på melkeproduksjon. Forebygger også mot strekkmerker.

Soft & Creamy Body Smoother – finnes det noe deiligere enn en lukseriøs kroppskrem som dufter helt fantastisk? Denne forsvinner inn i tørr hud og etterlater den strammere, silkemyk og velduftende!

Magic Balm to the rescue – er en salve som lindrer, gjenoppretter fuktighet og pleier alt fra sprukne lepper, ammende brystvorter og kinn som har vært utsatt for hardt klima – og alle andre steder som trenger litt ekstra pleie. Kan med sikkerhet brukes når man ammer.

Så får man endelig dette vidunderet man har ventet på i 9 måneder i armene.

Allerede nå er det fint å introdusere rutinen med bading. Babyer og barn liker rutiner, og et varmt og deilig bad er en fin avslutning på dagen. Bading virker også søvndyssende og avslappende på barna. Du skal se at leggingen blir lettere..

Dessuten .. Ingenting dufter som nybadede babyer og barn!

Vi ønsker jo ikke at det lille nurket skal dynkes i parfyme og smøres inn med ting vi ikke vet helt hva er laget av. Økologi er viktig, ikke bare i hva babyen og barna våre spiser, men også i hva de får på kroppene sine.

Kind & Calming Massage Oil – er perfekt for babymassasje. Urolige barn roer seg øyeblikkelig av massasje; perfekt ved ex økedager og tannfelling. Massasje er også en perfekt avslutning på dagen etter badet.

Soft & Splashy bubbles – er et mykt, skummende badesåpe som dufter nydelig og tørker ikke ut huden. Barna elsker å leke med skummende bobler!

Kind & Creamy Baby Lotion – for å holde huden myk, god og velpleid bør man smøre huden inn etter hvert bad. Dette er en deilig babylotion som passer til alle.

Soothing Bottom Butter – beskytter mot såre rumper! Bleieutslett er noe alle babyer får, men nå kan du redusere dette med en egen krem som holder irritasjonsmomentene borte fra disse delikate områdene.

Very Gentle Top-to-Toe wash – er en kroppsvask som som etterlater den sarte huden og håret silkemykt, behandlet og tilført fuktighet. Perfekt for å vaske bort skitt, støv og sand etter en lang, aktiv dag i barnehagen.

Soft & Shiny Shampo – Endelig en shampo som løser opp floker, og etterlater et rufsete hår mykt, skinnende og lett håndterlig – og dufter deilig. Dette er en shampo for hele familien, som passe for alle hårtyper og er mild mot hodebunnen.

Soft & Shiny Conditioner – floker er historie! Denne superfuktighetsgivende og anti-krus balsamen, gjør at håret blir mykere og mer glansfult.

No more Knots Detangling Spray – nå kan man gre håret ute noen form for raseri eller dramatikk! Denne floketemmende, anti-krus spray gjør jobben med å gre håret etter vaske lett som bare det. Sprutes på og gre ut! Voila!

 

Love Boos produkter fås i alle velassorterte parfymerier, apotek og i noen eksklusive barnebutikker.