Real Techniques makeup-koster er utviklet av de verdensberømte makeup artistene og bloggerne Samantha & Nic Chapman.

Real Techniques serien er en kjempesuksess i Norge og resten av Europa. Folket, bloggerne og vi – Just love it!

Eco tools logo

Ditt naturlige børstevalg når du velger skjønnthet på naturens egne premisser.

Eco Tools er ledende blant økologiske skjønnhetsprodukter og anerkjent for sin svært myke, kosmetiske børster.

CO recipe for men

Hudpleieserie som er utviklet med tanke på mannlige hudtyper. Spesielt tilpaset den harde vinteren i skandinavia.

De har samarbeidet med Apotekene og har skreddersydd et helt nytt konsept for mannlig hudpleie.

Love Boo logo

LoveBoo er et luksuriøst valg som gir resultater, og er en prisbelønt serie med naturlige hudpleie laget spesielt for Mor og Barn.  Serien har vunnet den presitsjetunge prisen Mother &Baby GOLD award for beste hudprodukter. De vant også pris for redusering av strekkmerker med Body Smoother og Miracle Oil. LoveBoo består av 100% naturlige kvalitetsingredienser og er fri for parabener og sulfater. 

 

 

 

Vivian Gray logo

Hvor kan jeg kjøpe?

  • Floriss
  • Skeidar
  • Utvalgte parfymerier

Vivian Grey tilbyr en bred serie kroppsprodukter som kombinerer vakker innpakning med innovativt design.

Perfekt til bad, kjøkken eller som gave. Nydelige dufter og formler som er laget for sensitiv hud, er også grunnen til at Vivian Grey sin suksess.

Hvor kan jeg kjøpe?

BeautyPro er en prisbelønt sørkoreansk merkevare, og kolleksjonen består av produkter for ansikt, øyne, hender og føtter som er vitenskapelig formulert og dermatologisk testet. Med ingredienser fra havet, vitaminer, urter og botaniske stoffer er dette produkter av høyeste kvalitet som gir svært gode resultater. Produktene er selvfølgelig frie for parabener, mineraloljer, lanolin og petroleum.

Med W7 får forbrukeren muligheten til å uttrykke og bruke produktene til å være som de vil være. W7 mål er at hver kvinne skal ha tilgang til et omfattende utvalg av kosmetikk av høy kvalitet til en overkommelig pris. De lar seg inspirere av de største motehusene og lager produkter med samme pigment. Et sterkt lag står i dag bak merket med over 500 produkter. Disse produktene er ikke testet på dyr.

Lyst og helse går hånd i hånd. Belladot er en ny innovativ merkevare innen sex og erotikk, som ønsker å være det opplagte valget når du velger erotiske hjelpemidler. Produktene er utformet sammen med en sexolog for å sikre at de fungerer på best mulig måte, ut fra alle aspekter. Belladot er CE-merket og oljene er framstilt i henhold til god produksjonspraksis.

Det svenske hudpleiemerket Recipe For Men har utviklet hudpleieprodukter siden 2002 under filosofien; «den skandinaviske vinteren er vår beste venn». Serien består av effektive kvalitetsprodukter som fokuserer på synlige resultater og problemløsning. RFM er utviklet av et team med kjemikere, forskere, produktutviklere og emballasjedesignere. Produktene er produsert i egne moderne produksjonsanlegg i Falun, Sverige. 

Treets søker over hele verden for å finne den verdifulle kunnskapen om tradisjonell kroppspleie. Ved å kombinere tradisjonell kroppspleie med dagens vitenskap, kan Treets tilby produkter med unike egenskaper. Treets har som filosofi å ivareta kunnskap fra generasjon til generasjon og tilbyr hud- og kroppspleie produkter av høy kvalitet basert på naturlige ingredienser.

Spotlight Teeth Whitening tannstrips er utviklet av to kosmetiske tannleger. Produktet inneholder de samme ingrediensene som brukes i deres klinikk for å gi pasienter hvitere smil med minimal tannfølsomhet. Formelen sikrer trygg og effektiv tannbleking til hjemmebruk. Slik får du et fantastisk, og trygt, alternativ til dyr behandling hos klinikker!