Spotlight Teeth Whitening tannstrips er utviklet av to kosmetiske tannleger. Produktet inneholder de samme ingrediensene som brukes i deres klinikk for å gi pasienter hvitere smil med minimal tannfølsomhet. Formelen sikrer trygg og effektiv tannbleking til hjemmebruk. Slik får du et fantastisk, og trygt, alternativ til dyr behandling hos klinikker!

Lyst og helse går hånd i hånd. Belladot er en ny innovativ merkevare innen sex og erotikk, som ønsker å være det opplagte valget når du velger erotiske hjelpemidler. Produktene er utformet sammen med en sexolog for å sikre at de fungerer på best mulig måte, ut fra alle aspekter. Belladot er CE-merket og oljene er framstilt i henhold til god produksjonspraksis.

BeautyPro er en prisbelønt sørkoreansk merkevare, og kolleksjonen består av produkter for ansikt, øyne, hender og føtter som er vitenskapelig formulert og dermatologisk testet. Med ingredienser fra havet, vitaminer, urter og botaniske stoffer er dette produkter av høyeste kvalitet som gir svært gode resultater. Produktene er selvfølgelig frie for parabener, mineraloljer, lanolin og petroleum.

Hvor kan jeg kjøpe?

Profusion Cosmetics har en visjon om å levere kosmetikk og trendfarger som er tilpasset et flerkulturelt samfunn. Kosmetikken er av høy kvalitet og til en prisklasse som skal være oppnåelig for alle. Etter en beskjeden begynnelse for nesten 20 år siden har Profusion blitt et anerkjent merke med distribusjonskanaler i flere land rundt om i verden. Profusion er ubegrenset innen farge-, stil- og sminkepaletter som også er designet for å inspirere til kreativitet blant ulike makeup entusiaster. Deres tilnærming til skjønnhet er å oppfordre alle til å leke seg med farger samtidig som du lærer og får selvtillit. Testes heller ikke på dyr. 

Hvor kan jeg kjøpe?

Raw Naturals Brewing Company er et nytt unikt hudpleiekonsept fra svenske Recipe for Men. Varemerket er basert på lokal produksjon, kvalitet og miljøbevissthet.

Med W7 får forbrukeren muligheten til å uttrykke og bruke produktene til å være som de vil være. W7 mål er at hver kvinne skal ha tilgang til et omfattende utvalg av kosmetikk av høy kvalitet til en overkommelig pris. De lar seg inspirere av de største motehusene og lager produkter med samme pigment. Et sterkt lag står i dag bak merket med over 500 produkter. Disse produktene er ikke testet på dyr.

Hvor kan jeg kjøpe?

Det svenske hudpleiemerket Recipe For Men har utviklet hudpleieprodukter siden 2002 under filosofien; “den skandinaviske vinteren er vår beste venn”. Serien består av effektive kvalitetsprodukter som fokuserer på synlige resultater og problemløsning. RFM er utviklet av et team med kjemikere, forskere, produktutviklere og emballasjedesignere. Produktene er produsert i egne moderne produksjonsanlegg i Falun, Sverige. 

Vivian Gray logo

Hvor kan jeg kjøpe?

  • Floriss
  • Utvalgte parfymerier

Vivian Grey tilbyr en bred serie kroppsprodukter som kombinerer vakker innpakning med innovativt design.

Perfekt til bad, kjøkken eller som gave. Nydelige dufter og formler som er laget for sensitiv hud, er også grunnen til at Vivian Grey sin suksess.

Love Boo logo

Hvor kan jeg kjøpe?

LoveBoo er et luksuriøst valg som gir resultater, og er en prisbelønt serie med naturlige hudpleie laget spesielt for Mor og Barn.  Serien har vunnet den presitsjetunge prisen Mother &Baby GOLD award for beste hudprodukter. De vant også pris for redusering av strekkmerker med Body Smoother og Miracle Oil. LoveBoo består av 100% naturlige kvalitetsingredienser og er fri for parabener og sulfater. 

 

 

 

Treets søker over hele verden for å finne den verdifulle kunnskapen om tradisjonell kroppspleie. Ved å kombinere tradisjonell kroppspleie med dagens vitenskap, kan Treets tilby produkter med unike egenskaper. Treets har som filosofi å ivareta kunnskap fra generasjon til generasjon og tilbyr hud- og kroppspleie produkter av høy kvalitet basert på naturlige ingredienser.

CO recipe for men

Hudpleieserie som er utviklet med tanke på mannlige hudtyper. Spesielt tilpasset den harde vinteren i skandinavia.

De har samarbeidet med Apotekene og har skreddersydd et helt nytt konsept for mannlig hudpleie.

Hvor kan jeg kjøpe?

  • Enklere Liv 
  • Coop Obs city Lade og city syd

Turbie Twist® er det originale turbanhåndkleet, som holder håret på plass!  Tørker håret slik at du får mindre bruk for hårføner, og håret blir mindre skadet. Superabsoberende! Kan vaskes i vaskemaskin.

Hvor kan jeg kjøpe?

  • Iglow.no
  • Farmasiet.no
  • Color Line taxfree shopping

StylPro benytter teknologi til å rense sminkekoster på en ny effektiv måte. Med StylPro blir kostene både vasket og tørket på under 30 sekunder. Børstene er derfor klare til og brukes med en gang. StylPro sørger for at du kan bruke rene koster hver dag uten en tidkrevende prosess!